..så vakker dagen er når den berøres av kjærlighet...

21. mars 2007

Nærmer seg hjemreise

Da er vi igang med å forberede avsluttningsfesten her i Sucre. På fredag starter vi på hjemreisen. Blanda følelser hos studentene, noen gleder seg veldig til å komme hjem og andre skulle gjerne ha vært lengre.
De siste dagene har gått med til å intervjuer, da mange ikke snakker spansk blir det ganske hektisk men moro og. En år jo med seg mange ting selv og selv om en ikke går på studiet.
Sist søndag var vi i Tarabuco på karneval, det er en liten landsby ca 1 times kjøring fra Sucre visst du har en motor som orker litt. Stod i avisen at det var 5000 tilreisende denne dagen, turister og fra bygdene rundt omkring. Det var som Karl Johan på 17.mai, nesten ikke og komme frem. Ble litt for mye folk for meg, liker ikke når jeg er innesperret i et folkehav. Det vi ikke visste da vi dro var at presidenten(Evo Morales) skulle være der, lite sikkerhetsvakter så vi klarte og komme oss nesten helt inntil senen. Nesten så vi kunne ha håndhilst på han. Han stilte i Tarabucodrakten og folket var tydeligvis glad for å ha han der.
Har vært endel regn den siste tiden men no er det sol og varmt slik det skal være i Sucre på denne tiden.

Ingen kommentarer: